Вибори в США можуть вплинути на ціну нафти

Поділитися:

Після завершення виборів в Сполучених Штатах Америки ряд країн ОПЕК занепокоївся щодо впливу нового президента Америки Джо Байдена на світову ціну нафти. Про це повідомляє видання Reuters.

Відзначимо, що за підсумками підрахунку голосів офіційним президентом США повинен стати представник з боку демократів Джой Байден.

Країни стурбовані через очікувані дії Байдена, зовнішня політика якого дещо відрізняється від дій минулого президента США Дональда Трампа.

Наприклад, Байден цілком може послабити економічний тиск на такі держави, як Венесуела та Іран. Тим самим лідер США може дозволити вийти їх нафті на світовий ринок.

Також Байден вельми критично відкликається про Росію, публічно називаючи країну самою глобальною загрозою для Америки.

Нагадаємо, що американський політик і головний конкурент поточного глави Сполучених Штатів Америки в минулому президентських перегонах Хілларі Клінтон оголосила про свою підтримку кандидата в президенти США Джо Байдена.

Раніше Спеціальний комітет з розвідки Конгресу Сполучених Штатів Америки зробив довгоочікувані публікації обіцяних стенограм, що прямо доводять причетність Росії у втручанні в президентські вибори.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу