В Україні з’явиться перша бетонна дорога

Поділитися:

Вже до кінця 2020 року в експлуатацію буде здано першу бетонна дорога Н-31 Дніпро-Решетилівка.

У Міністерстві інфраструктури України уточнили, що ще пару років назад траса була в дуже поганому стані і створювала небезпеку, як для водія, так і для транспортного засобу.

Станом на сьогоднішній день дорога вже сильно змінилася. У Полтавській області звели 4 мости, 8 шляхопроводів, 14 пішохідних переходи і 3 об’їзних пункту. Завдяки новій дорозі, об’їзди позбавлять від зайвого шуму, а автомобіль буде в цілості, так як бетонне покриття високої якості.

Нагадаємо, що на даний момент в Україні ремонтується 6,5 тисячі кілометрів доріг, з яких 4 кілометри – це траси державного значення, а 2,5 кілометра – місцевого. При цьому, протягом кілька років Кабінет міністрів України планує побудувати дорожню інфраструктуру, яка буде об’єднувати всі великі міста країни.

Також ми писали про те, що Міністерство інфраструктури України, Міністерство цифровий трансформації, Укравтодор, Національна комісія зв’язку та інтернет-провайдери підписали угоду співробітництво в напрямку розвитку широкодоступного інтернету на трасах країни.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу