В Україні подорожчає кава

Поділитися:

Україні очікується зростання цін на каву через кризу індустрії. Про це повідомляє оглядач Енді Хект з “Daily News”.

Ринок кави зростає як на дріжджах. Крім зростання населення, йому на руку грає зміна споживчих переваг, оскільки все більше людей в Азії переходять з чаю на каву“, – заявила фахівець, вказуючи, що щороку попит на каву лише збільшується і виробники змушені не тільки модернізувати свої підприємства, а й задовольнити весь попит ринку споживачів.

Як свідчить квартальний графік рівня з продажів кави, в 2018 році ф’ючерс на каву був в ціні 92 цента за фунт, що стало найнижчою ціною за попередні роки.

Надалі ціна на каву продовжила падати, що в подальшому призвело до вартості в 1,3840 долара за фунт. Такий показник відзначився на період 2019 року.

На даний момент експерти пророкують зростання ціни товару для споживачів, так як поточне співвідношення ризику і потенційного прибутку передбачає зростання цін.

Як повідомлялося раніше, за підсумками минулого тижня в Україні значимо зросли ціни на послуги швидкого харчування: в той час, як доставка і інший асортимент послуг не змінився, вартість страв закладів харчування стала дорожче.

Така ситуація пояснюється відновленням попиту на такий вид страв, збільшенням клієнтів і відповідно більшим зростанням витрат на продуктивної того чи іншого закладу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу