В Україні переглянуть пільги

Поділитися:

В Україні перевіряють одержувачів одержувачів соціальної допомоги від держави. При цьому перевіряються навіть ті громадяни, які вже три роки не отримують ніяких дотацій.

Як повідомили в Міністерстві соціальної політики, перевірка пільговиків покаже які соцпрограми дійсно працюють, а які необхідно переглянути. При цьому, ті програми, які є зараз вже демонструють певні маніпуляції.

В цілому перевірку проводять, тому що найчастіше українці приховують свої реальні доходи, спеціально подають на розлучення, отримують зарплати в конвертах, підробляють документи, щоб отримати зайві гроші.

У минулому році депутати прийняли закон, згідно з яким одержувач допомоги повинен пройти трьохетапну верифікацію. Перший етап – перевірка до виплати, тобто перевіряється документація на достовірність наданої інформації. Другий етап – нинішня перевірка, яка проводиться в той час, коли людина вже отримав допомогу. Третій етап – перевірка, яку проводять після того, як людина перестала отримувати допомогу.

Раніше повідомлялося, що в програмі діяльності уряду заявлено, що Кабінет міністрів України планує перейти виключно на готівкову форму виплат житлової субсидії.

Також повідомлялося, що боржники по виплатах за комунальні послуги можуть позбудеться субсидії в разі несплати по рахунках за період більш, ніж в три місяці.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу