«Укрпошті» можуть дозволити працювати з почтоматамі і електронними марками

Поділитися:

Можливість працювати по-новому у національного поштового оператора може з’явитися після того, як в ВРУ буде прийнято низку законопроектів, спрямованих на поліпшення ефективності АТ «Укрпошта». Таку інформацію оприлюднила пресслужба Мінінфраструктури.

При цьому гендиректор компанії Ігор Смілянський наполягає на тому, що для перетворення компанії та нового формату роботи потрібна нова редакція закону про поштовий зв’язок. Тоді можна буде змінити формат доставки кореспонденції в поштові скриньки українців, а також почати й інші оновлення в роботі сервісу. Серед нововведень будуть поштомати з QR-кодами.

Зокрема, керівництво національного оператора обіцяє протягом декількох років після того, як буде прийнятий закон оновити мінімум половину абонентських скриньок по всій країні. Також будуть введені послуги, які скоротять кількість візитів в поштове відділення. Пандемія коронавірусу вносить свої корективи в усі сфери життя, а поштові доставки та перевезення не стали винятком.

Раніше повідомлялося, що «Укрпошта» буде працювати за новим графіком — без вихідних. У Кабміні інформували, що в число найбільш завантажених відділень «Укрпошти» потрапили двісті п’ятдесят відділень з різних точок країни.

Також ми писали й про те, що «Укрпошта» матиме кур’єрів. У самій компанії уточнили, що доставку газет, рахунків і листів здійснюватимуть бабусі, як і раніше, а посилки, рекомендаційні листи, документи та інші послуги надаватиме молодь з рюкзаками, яка може швидко бігати. При цьому кур’єри будуть отримувати гроші за кожну доставку.

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила