«Укроборонпром» отримає нове керівництво

Поділитися:

Незабаром державну компанію “Укроборонпром” чекають великі зміни: зміниться, як керівництво підприємства, так і сама назва концерну. Про це повідомляє міністр з питань стратегічних галузей промисловості для ЗМІ.

За словами чиновника, такі зміни очікують “Укроборонпром” в рамках масштабної трансформації компанії, яка передбачає, як зміну керівництва, так і зміну назви підприємства.

Міністр заявив, що компанія більше не може працювати в поточному вигляді, адже не приносить того рівня доходу і користі, який міг би бути в разі приналежності підприємства до державної форми управління.

У той же час, особливих подробиць щодо реформування “Укроборонпрому” – немає.

“Це буде компанія з абсолютно іншими функціями, які є сьогодні в концерні, з мінімумом втручання в господарську діяльність холдингів, які будуть входити в неї”, – заявив чиновник.

Нещодавно в “Укробронпромі” визнали технологічну відсталість компанії, яка склалася через дефіцит фінансування та старих моделей роботи.

Також в майбутньому державний концерн «Укроборонпром» збирається співпрацювати з приватними виробниками. Як пояснила заступник гендиректора Укроборонпрому з інновацій Надія Васильєва, це відкриє можливості для міжгалузевого трансферу технологій в оборонній сфері.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу