«Укрбудом» займеться Кабмін

Поділитися:

У Міністерстві оборони запропонували розглянути питання про те, щоб передати недобудови «Укрбуду» для завершення будівництва. Така пропозиція була винесена Кабінету міністрів для обговорення на найближчому засіданні.

Питання добудови будинків, які стоять на ділянках землі, що належать МОУ, мусується давно, проте недобудови так і стоять. Умови для завершення робіт пропонує компанія «Київміськбуд» — один із забудовників, який користується довірою міністерства. Якщо рішення буде прийнято, то воно автоматично скасує чинні на цей час позови військової прокуратури з приводу повернення земель МОУ, виділених для забудови.

Раніше повідомлялося про те, що ДАБІ не дала дозволу вводити в експлуатацію недобуд «Укрбуду». Йдеться про ЖК «Гармонія». Про це свідчать дані, опубліковані на порталі Єдиної державної системи у сфері будівництва.

Також ми писали й про те, що НАБУ провело обшуки у Гройсмана у справі Микита. 1 і 2 грудня в НАБУ запланували та провели ряд обшуків. Йдеться про справу, яка стосується хабарів компанії «Укрбуд» в структурах Володимира Гройсмана під час його перебування прем’єр-міністром України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу