Українцям пропонують роботу на новорічні свята

Поділитися:

В Україні пропонують підробіток у дні новорічних свят, вартість одного дня роботи — близько 600 гривень. Така тенденція в цьому році стала явною вже на самому початку грудня. Серед явних лідерів — аніматори, також багато пропозицій і у сфері вуличної їжі — потрібні кухарі, які готові попрацювати у святкові дні.

Також популярні тимчасові вакансії для збирачів новорічних коробок і продавців, які будуть торгувати всякою всячиною на новорічних ярмарках.

Цікаво, що найбільше платять за здавалося б некваліфіковану працю — збирачам новорічних боксів, яким готові платити по 600 гривень за день. А ось кухарям пропонують 480 гривень за один робочий день, а аніматорам і того менше — близько 400. За те, аби постояти весь день на морозі в казковому ярмарковому будиночку пропонують всього за 500 гривень.

Як кажуть експерти, такі вакансії доступні тільки у великих містах, де заплановані масштабні новорічні та різдвяні заходи.

Раніше повідомлялося про те, які вакансії експерти вважають найбільш популярними в Україні. Відносно високу (вище середньої) зарплату стали пропонувати водіям — близько 15 тис. грн. Зарплати вище середньої у вакансіях вказані й для менеджерів з продажу, директорів – близько 17 тис. грн і 20 тис. грн відповідно.

Також ми писали й про те, що більш ніж половина працюючих українців не платять податки. Йдеться про зарплату, яка видається в конверті. Зокрема, роботодавці оформлюють працівників на мінімальну ставку, а іноді й менше, щоб мінімізувати податки. Частина зарплати виплачується «білою», але велика її частина залишається «чорною».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу