Більше половини українців не платять податки

Поділитися:

В Україні не зникає тенденція, яка сприяє зниженню кількості сплачених податків. Йдеться про зарплату, яка видається в конверті. Так, роботодавці оформляють працівників на мінімальну ставку, а іноді й менше, щоб мінімізувати податки. Частина зарплати виплачується «білою», але велика її частина залишається «чорною».

Згідно зі свіжими статистичними даними, більш ніж половина всіх працюючих громадян України отримують «чорну» зарплату. Офіційно працюють і отримують «білу» зарплату близько 11,5 млн українців із загальної кількості в 34,6 млн осіб.

Раніше повідомлялося, що в наступному році зарплата педагогів збільшиться на 30%. Вказується, що з підвищенням рівня мінімальної заробітної плати в Україні від 1 вересня поточного року виплати для вчителів вже збільшилися на 5,8%.

Також ми писали, що зарплата в нашій країні залежить від коронавірусу. Свою думку з цього приводу висловив відомий економіст. Наприклад, тепер роботодавці більш вибірково підходять до вакансій і оцінюють майбутнього працівника за цілим спектром параметрів, а не пропонують стандартну зарплату.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу