Українських виробників перевірять на використання антибіотиків

Поділитися:

Близько 600 виробників перевірять на використання антибіотиків. Це будуть виробники свиней, птахів, бджіл. Також участь в програмі візьмуть працівники присадибного сектору, ветеринарії та кормовиробництва.

В ході проекту ФАО “Зміцнення національного потенціалу для подолання ризиків антимікробної резистентності”, шляхом випадкового обчислення буде сформований перелік господарств або великих промислових компаній. Будуть відібрані 350 зразків харчових зразків тваринного походження, а потім буде здійснюватися аналіз матеріалу.

Нещодавно ми повідомляли, що в прес-службі Міністерства економіки розповіли, що аграрії отримали 57 відсотків кредитів в рамках державної програми «Доступні кредити 5-7-9%». Ще 15 відсотків кредитів було надано представникам переробної промисловості.

Також ми вказували на те, що більше половини всіх доступних кредитів отримали аграрії – вони частіше користуються такою програмою держпідтримки і краще розбираються у всіх тонкощах цієї економічної системи. Банкіри впевнені, що аграрії також мають позитивні результати від співпраці з банками.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу