Україна торгуватиме ОВДП онлайн

Поділитися:

Нова платформа для продажу і покупки облігацій внутрішньої державної позики онлайн з’явилася днями в Україні. Створили і адмініструють її представники фінансової групи ICU. Відомо, що платформа дозволяє здійснювати операції з миттєвим гарантованим розрахунком, в тому числі і зі смартфона.

Слід зазначити, що платформа спрощує процес інвестування в ОВДП і складається з двох основних елементів: інформаційного сайту і торгової системи ICU Trade.

«Більше немає необхідності витрачати багато часу на пошук в інтернеті інформації про ОВДП, все необхідне зібрано в одному місці. Ми забезпечуємо користувачам системи прямий доступ до онлайн-котируванням. Інвестори бачать реальні ринкові ставки ОВДП і можуть купити або продати вибрані паперу в кілька кліків », – відзначили в компанії.

Відомо, що система проста у використанні, але в той же час забезпечує широкий спектр можливостей, зокрема:

переглядати детальну інформацію про цінні папери;
купувати і продавати ОВДП;
стежити за своїм інвестиційним рахунком онлайн в режимі 24/7;
отримувати індивідуальні пропозиції по ОВДП;
контролювати рух і залишки коштів на рахунку;
виводити кошти на свій банківський рахунок.

Нагадаємо, що енергетична система України вже почала колапсувати через величезні борги на ринку електроенергії. Врятувати нашу енергосистему здатні лише облігації внутрішньої державної позики від Кабінету міністрів або позики у міжнародних структур. Інакше збанкрутує Національна енергетична компанія «Укренерго».

Раніше повідомлялося, що в 2021 році Україна може залишитися без кредитів від МВФ, в зв’язку з чим будуть випускатися великі обсяги облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП). Експерти-економісти вважають, що країна все так же буде розміщувати ці облігації, щоб залучити іноземних інвесторів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу