Україна посилює контроль за карантинними нормами

Поділитися:

В рамках засідання комісії з техногенно-екологічної ситуації безпеки і надзвичайних ситуацій, обговорювалося посилення контролю за дотриманням підприємствами карантинних норм.

Про це повідомив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

За його словами, контролюючі органи отримали наказ ретельніше перевіряти бізнес на норми, які були прописані Міністерством охорони здоров’я.

Також це стосується міських, приміських і міжобласних перевезень. Було прийняте рішення збільшити кількість транспорту на міських маршрутах, що дозволить краще дотримуватися протиепідемічних норм.

Разом з тим, щоб зменшити навантаження на транспорт і знизити стовпотворіння людей, будуть змінені графіки роботи на деяких підприємствах.

“Через спекотну погоду, українці можуть значно гірше дотримуватися необхідних правил”, – сказав Ляшко.

Варто уточнити, що незважаючи на збільшення кількості хворих коронавирусной інфекцією, в Україні поки не планується посилення карантинних заходів. Зокрема, це може бути пов’язано з тим, що на карантині люди втратили істотну частину своїх доходів і заощаджень.

Разом з українцями зазнали збитків і забудовники. За період карантину будівельники не змогли продати близько 4 тисяч квартир.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу