Згідно з даними Держстату, в Україні у період з січня по червень 2021 року виготовлено 7580 т готових продуктів та консервів з риби. Це на 45% більше, ніж за аналогічний період 2020 року.
Крім того, спостерігалося зростання виробництва у таких товарних пропозиціях як в’ялена, сушена, солона або несолона риба. Також зросло виробництво солоної риби, але не сушеної та риби в розсолі. Загальна кількість таких рибних продуктів становила — 5150 т, а це на 4%, аніж в аналогічний період минулого року.
Раніше ми повідомляли, що за перше півріччя 2021 року в країні зменшилось виробництво яєць. У порівнянні з таким же періодом 2020 року, це 7,38 млрд шт. проти 7,54 млрд шт.
Крім того, дані Державної служби статистики України свідчать про те, що у період з січня по червень 2021 року в Україні зменшилося виробництво сільськогосподарської продукції на 8,2%, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.