Україна допустила на ринок європейські євробонди в цифровому варіанті

Поділитися:

Вперше іноземні цінні папери – зокрема – Eurohold Bulgaria AD допустили до обігу на території Україні в електронному вигляді. Про це повідомляє «Перший Діловий».

Таке рішення було прийнято Нацкомісією з цінних паперів і фондовому ринку. У прес-службі регулятора повідомили, що це рішення було прийнято на основі заяви іноземного емітента цінних паперів та Національного депозитарію України.

Ці облігації допускаються до обігу на українських фондових ринках, а також на позабіржовому ринку. Зазначається, що емітент отримав дозвіл на надання послуги в електронному вигляді – без надання паперових документів регулятору. І це  – перший такий випадок. Комісія провела всі необхідні процедури з надання послуги протягом двох тижнів з моменту надходження пакету документів. Нині, до обігу на українському ринку капіталу допущено 35 цінних паперів від іноземних емітентів.

Раніше повідомлялося, що «Нафтогаз» у вересні може випустити єврооблігації.

Також ми писали й про те, що англійці визнали єврооблігації «ПриватБанку». Йдеться про операції bail-in чотирьох випусків єврооблігацій «ПриватБанку», які випустили у 2016-му через британську компанію Credit Finance на 595 мільйонів доларів.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу