У США майже 40 млн. безробітних

Поділитися:

У Сполучених Штатах Америки продовжує спостерігатися рекордно великий рівень безробіття: наразі працевлаштування потребують близько 39 мільйонів американців. Про це свідчать дані видання “Associated Press”, опубліковані від 21 травня.

За даними відомства, рівень безробіття в країні залишається все ще не втішним. Буквально за останній тиждень із заявою на видачу допомоги по безробіттю звернулося до відомств понад 2,4 мільйона громадян США.

Більш того, приблизно таке ж значення людей фіксується і в рамках спеціальної федеральної програми, яку до цього заснував уряд. Зокрема, приблизно 2,2 мільйона чоловік звернулися до влади в рамках програми про самозайнятих людей.

При цьому видання пише, що зазначена статистика не є остаточним показником всього масштабу безробіття, яке атакувало країну, як наслідок пандемії коронавірусу. У цих даних аналітики не брали до уваги фактор сезонних коливань і ряд інших додаткових показників.

Як повідомлялося раніше, Міністерство охорони здоров’я в четвер, 20 травня, опублікувало всі етапи ослаблення карантину в Україні. Всього їх буде п’ять і перший з них почнеться вже з 22 травня.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу