У списку заарештованих об’єктів АРМА — понад 4,5 тис. записів

Поділитися:

Три роки роботи АРМА — Агентства з розшуку та менеджменту активів — принесли результат, який змушує замислитися. Близько 4,5 тисяч записів в реєстрі заарештованих об’єктів, і це тільки з 2017 року, коли агентство почало свою роботу.

Такі цифри були опубліковані пресслужбою АРМА на офіційній фейсбук-сторінці. Старт роботи агентства припав на жовтень 2017 року, і саме тоді були проведені арешти перших спірних активів.

Використавши сучасну техніку та інструменти діджиталізаціі, агентство показує та доступно пояснює процес роботи з активами в відеороликах, які зняті до річниці створення організації.

Раніше повідомлялося про те, що АРМА займеться імпортно-експортними операціями. У пресслужбі Агентства з розшуку та менеджменту активів повідомили про те, що Кабінет Міністрів України схвалив законопроект «Про внесення змін до статті 452 Митного кодексу України». Відомо, що документ регулює питання автоматизованого доступу АРМА до джерел інформації про активи, на які може бути накладено арешт у кримінальному провадженні.

Також ми писали про те, що з травня поточного року АРМА займається поверненням активів з-за кордону.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу