У ОРДЛО зупинився Єнакіївський метзавод

Поділитися:

Повітряно-розділову установку (ВРУ) виробництва Німеччини днями зупинили на Єнакіївському металургійному заводі (ЄМЗ). Відомо, що установка дає можливість отримувати кисень в кількостях, необхідних для виробництва сталі в киснево-конвертерному цеху в обсязі понад 3,5 млн т / рік.

Так, на момент будівництва повітряно-розділової установки, вона не мала аналогів на підприємствах гірничо-металургійного комплексу всіх країн СНД. Витратили на це на ті часи близько $ 40 млн. Без неї доменна піч просто стоїть без діла і без кисневого дуття.

“Зараз доменна піч на ЄМЗ повністю зупинена, терміни її запуску не обговорюють -” Внешторгсервіс “не оплачує поставки сировини з РФ”, – йдеться в повідомленні прес-служби заводу.

Через повну зупинку робочого процесу, деякі робітники вийшли в відгули і відпустки.

Нагадаємо, що в Україні можуть побудувати не менше двох патронних заводів. Про такі наміри влади розповів ЗМІ радник української делегації в Тристоронній контактній групі щодо мирного врегулювання ситуації на сході України Олексій Арестович.

Раніше повідомлялося, що в Державному центрі зайнятості України заявили про скорочення тіньової зайнятості на полях держави. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу