Ціна на електрику виросте

Поділитися:

Незабаром після того, як уряд України підпише Угоду з виробниками «зеленої енергії», в країні істотно збільшаться розцінки на електроенергію, а «зелений тариф» стане чи не найдорожчим в Європі.

Журналіст Сергій Лямець висловив думку, що від підписання Меморандуму виграє олігарх Ринат Ахметов та інші гравці ринку, так як після підвищення тарифів все вони будуть продовжувати отримувати свої космічні прибутку

Тут свого роду йде боротьба економіки, суспільства проти Ахметова і інвесторів, але лідерські позиції поки займають інвестори і сам олігарх.

Журналіст також висунув думку, що саме через маніпуляції інвесторів, тепер наш народ буде платити за завищеними цінами за електрику. Тобто, це станеться після того, як глава Кабінету міністрів України Денис Шмигаль поставить свій підпис під Меморандумом про «зелену» енергетику.

Раніше повідомлялося, що в українській державі планують скасування пільгового тарифу на електроенергію за перші 100 кВт-годин для населення. З 1 жовтня року така норма може бути скасована нібито для забезпечення оплати «зеленого тарифу» виробникам сонячних і вітрових електростанцій.

Разом з тим уточнимо, що близько 60 відсотків українців вважають, що розвиток зеленої енергетики повинно бути пріоритетом для держави.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу