Топ-менеджери УЗ вирішили приховати свої доходи

Поділитися:

Керівництво логістичної філії Укрзалізниці приховує свої доходи. Менеджери не подали щорічні декларації 2020 року. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Відомо, що серед порушників – два директори філії, їх заступники, головний бухгалтер та інші чиновники.

Зараз виконавчим директором філії є колишній глава Латвійської залізниці Едвін Берзіньш, на батьківщині – його звільнили після корупційного скандалу.

За даними слідства, чиновник порушував конкурентне законодавство і організував ряд великих закупівель на мільйони євро з ознаками корупційної змови. А минулого року Берзіньш був призначений директором логістичної філії Укрзалізниця.

Нагадаємо, що будівлі вокзалів в Україні після передачі в концесію поступово перетворяться в торговельні центри. Про це розповіли в прес-службі «Укрзалізниці» з посиланням на слова голови правління компанії Володимира Жмака. Поки, за його словами, мова йде про передачу в концесію семи вокзалів.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада прийняла за основу президентський законопроект №4651 про посилення відповідальності за недостовірну інформацію в деклараціях чиновників про майно і доходи аж до позбавлення волі на два роки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу