ТЕС та ТЕЦ масово перевірятимуть

Поділитися:

Згідно із заявою голови Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, найближчим часом уряд із Національною комісією проведуть позапланові перевірки компаній-власників ТЕС та ТЕЦ.

Національна комісія, яка організовує та здійснює держрегулювання у таких сферах, як енергетика України та житлово-комунальні послуги, разом з Кабінетом Міністрів України проведе позапланові перевірки теплових електростанцій та теплоелектроцентралей.

Наголошується, що мета перевірок полягає у законному дотриманні ліцензійних умов забезпечення ними (компаніями) гарантованих запасів палива. Також чиновник звернув увагу на те, що дані рейди передбачені у протокольному рішенні Ради національної безпеки та оборони України від 22 жовтня поточного, 2021, року.

Водночас у Міненерго заявили, що попри відставання від графіку накопичення вугілля на ТЕС, ОЕС (об’єднана енергетична система) України працює стабільно.

Раніше ми писали про плани наступного року збільшити перевірку бізнесу в Україні у 6 разів.

Також ми повідомляли про те, що у Державній службі України з питань праці повідомляють, що попри завершення інспекційної кампанії з виявлення неоформлених трудових відносин перевірятимуть підприємства повторно.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу