Суд розгляне апеляцію щодо кредитів Коломойського

Поділитися:

У середу, 9 лютого, Північний апеляційний господарський суд розгляне апеляцію щодо кредитів рефінансування у 2015 році олігарха Ігоря Коломойського. Йдеться скарги ПриватБанку та Національного банку.

Про це інформує відділ зв’язків з громадськістю банку.

Скарги стосуються рішення, яким була визнана недійсною особиста порука Коломойського за кредитами, коли був власником ПриватБанку.

У 2020 році Господарський суд Києва задовольнив позов Коломойського, а поруку стосовно кредитів рефінансування визнав недійсною.

У 2015 році бізнесмен Коломойський уклав з Національним банком договори особистої поруки на погашення п’яти кредитів рефінансування. ПриватБанк одержав дані кредити у 2008-2014 роках.

Також ми писали, що Мін’юст США подав цивільний позов до Окружного суду Південного округу Флориди щодо конфіскації майна на $6 млн, отриманого компаніями Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова від продажу будівлі в Далласі, утримання та ремонт якого здійснювалися на гроші, незаконно виведені з ПриватБанку.

Раніше повідомлялося про вручення позову у вигляді публікації в газеті Ігореві Коломойському Приватбанком. У виданні опубліковано оголошення, розміщене адвокатами банку. Сума позову – 5,5 мільярда доларів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу