Стало відомо, скільки заробить компанія «Онур» на будівництві аеродрому в Дніпрі

Поділитися:

Стало відомо, скільки заробить компанія «Онур» на будівництві аеродрому в Дніпрі. Про це йдеться в розслідуванні з боку українських ЗМІ.

З’ясувалося, що будувати аеродром в Дніпрі буде дружня Володимиру Зеленському турецька компанія «Онур». Бюджет проекту – 5,64 млрд грн.

При цьому багато експертів вважають, що такі підсумки тендеру дійсно пов’язані з самим президентом. Адже пів року тому тендер виграла інша компанія, яка збиралася побудувати аеропорт набагато дешевше за своєю вартістю.

«Багато хто розцінив його як грошовий реверанс особисто Володимиру Зеленському. Тому що півроку тому цей контракт отримала зовсім інша компанія – «Альтіс». Вона виграла його за 3,95 млрд грн, ще коли міністром інфраструктури був Владислав Криклій, і на аеродромний тендер допустили вісім дійсно потужних будівельних компаній», – пишуть ЗМІ.

Нагадаємо, що розвиток системи ефективного сільського господарства і формування глобальної довіри до стандартів безпеки продовольчих продуктів – один з пріоритетів України.

Про це заявив глава держави Володимир Зеленський на Саміті ООН.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу