Стало відомо, на що витратить гроші в рамках держінвестицій

Поділитися:

Влада перерозподілила частину бюджетних видатків, передбачених для реалізації державних інвестиційних проектів в цьому році, повідомляє «‎Перший Діловий».

Національній академії медичних наук направили 300 мільйонів гривень. Планується будування корпусу Інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова. Також Державному управлінню справами передається майже 72 мільйони на реконструкцію корпусу лікарні Феофанія.

Окрім цього головному управлінню розвідки Міноборони виділять понад 3 мільйони на створення державного житлового фонду. Ще 120 мільйонів підуть на реконструкцію автошляху Київ-Суми-Харків.

Таке збільшення було зроблене за рахунок коштів видатків інших держорганів. Зокрема, Міністерство охорони здоров’я витратить 145 з половиною мільйонів на будівництво лікарні Охматдит.

Нагадаємо, Державна служба статистики констатує про зростання капітальних інвестицій за дев’ять місяців року, якщо порівнювати з аналогічним періодом минулого року.

Також ми писали, що затверджений порядок використання коштів із держбюджету на статутний капітал АТ «Національний фонд інвестицій України».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу