СБУ перевіряє аудит «Нафтогазу»

Поділитися:

У Службі безпеки України (СБУ) зацікавилися останнім аудитом державної компанії НАК “Нафтогаз” України. Нещодавно ревізію підприємства проводили працівники Державної аудиторської служби.

Як повідомив глава українського уряду, в СБУ хочуть перевірити результати та підсумки даної перевірки, оскільки у звітах була виявлена ​​ціла низка некоректних матеріалів за цією справою.

“За підсумками аудиту СБУ зараз проводить розслідування, результати будуть оприлюднені”, – сказав прем’єр.

Також чиновник заявив, що в разі виявлення помилок у фінансовій звітності, всі причетні до справи понесуть за це відповідальність. Глава уряду заявив, що всіх винних визначити буде досить легко.

Більш того, він підкреслив, що компанія є самостійним суб’єктом економічної активності, тому перекласти вину на інших – не вдасться.

Нагадаємо, про те, що українські громадяни рахують гроші прожитковими мінімумами та ретельно розподіляють свої витрати, адже з початку серпня їх стало більше.

Серед іншого, на 9% подорожчав газ для населення, який буде постачати «Нафтогаз України», який переміг у конкурсі на вибір постачальника «останньої надії».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу