СБУ і ФБР створять спільну групу щодо Коломойського

Поділитися:

Політологи заявляють, що Сполучені Штати можуть створити слідчу групу з працівників Служби безпеки України та Федерального бюро розслідувань і попрацювати щодо українських олігархів, зокрема, Ігоря Коломойського.

Також вони стверджують, що США наполегливо радять українській владі вирішити питання щодо олігархів. Мовляв, увага у Штатах до Коломойського постійно наростає.

Також політологи вважають недоречним копіювання Україною антитрестівського законодавства США щодо ухвалення антиолігархічного закону. Адже йому більше 100 років. Його використання можливе, проте в ухваленні антиолігархічного закону є інші резони – більше політичні, аніж економічні.

Раніше повідомлялося, що у Коломойського хочуть відібрати “Укртатнафту”. ПАТ “Укрнафта” та ПАТ “Укртатнафта” (Кременчуцький нафтопереробний завод) можуть об’єднати із подальшим набуттям контрольної частки у новій компанії державою.

Також ми писали, що у Євросоюзі заявили, що підтримують санкції Сполучених Штатів щодо українського бізнесмена Ігоря Коломойського. За словами речника ЄС із зовнішньополітичних питань Петера Стано, ЄС підтримує заборону на в’їзд за значні корупційні діяння під час його роботи високопосадовцем у владі України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу