Оренда квартир залишилася на докарантинному рівні

Поділитися:

Після завершення карантину, в Україні вартість оренди квартир істотно не змінилася.

За словами експерта ринку нерухомості, під час карантинних заходів, ціни практично нікуди не зрушили, ні вперед, ні назад.

Якщо вже розбирати роботу ринку нерухомості в цей час, то можна сміливо сказати, що ринок простоював. Агентства нерухомості були закриті, ріелтори прощупували ситуацію, орендодавці особливо не прагнули комусь здавати свої квартири.

На даний момент, після скасування карантину, ринок житла дещо активізувався, проте немає чіткого твердження, що ціни впали, або виросли.

Нагадаємо, що в Україні вступили в силу нові правила оцінки майна. Зокрема, з 1 липня система оцінки майна повинна була функціонувати без необхідності в оцінювача. Кожен власник повинен отримати свідоцтво про оцінку в режимі онлайн, надане нотаріусом при продажу нерухомості. Все це повинно було статися автоматично.

Також повідомлялося, що представники Конфедерації будівельників України вважають, що необхідно розвивати досвід в сфері страхування житлових проектів, а також покращувати можливості отримання дозволів на будівництво.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу