Нацбанк створив ще один департамент

Поділитися:

У Національному банку України створили додатковий департамент в компетенції якого буде нагляд за наданням фінансових послуг на українському ринку. Заради цього у відомстві готові реалізувати трансформацію поточного Департаменту нагляду за страховим ринком, як повідомляє пресслужба Нацбанку.

Вказується, що відомство провело проект “спліт” який передбачає внутрішню трансформацію старої структури на новий Департамент нагляду за фінансовим ринком.

Серед головних обов’язків департаменту значиться контроль за ринком і своєчасне реагування на ті чи інші чинники щодо порушення сфери в рамках поточного законодавства.

Також повідомляється, що аналогічний контроль структура буде проводити в рамках внутрішнього і зовнішнього аудиту ринку страхування.

Нагадаємо, що Україна підписала угоду з Європейським інвестиційним банком (ЄІБ). Воно передбачає виділення 30 млн євро, які підуть на модернізацію логістики «Укрпошти».

Мета модернізації – поліпшити якість послуг державного оператора. Угода була підписана в рамках саміту Україна – ЄС 6 жовтня.

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила