Найбільший російський інтернет-магазин почав роботу в Україні

Поділитися:

Wildberries — один з найбільших онлайн-магазинів в Російській Федерації — офіційно відкриває продаж товарів на території України. На сайті магазина нашу країну можна відшукати в списку всіх держав, куди доставляються товари.

За наявною інформацією, поки що українським покупцям доступна версія для iOS, однак уже розробляється й інша — для тих покупців, які користуються гаджетами на Android. Тим часом користувачі з Криму відзначили, що для них ціни знову перевели в гривні, оскільки додаток офіційно виконано для України.

Крім нашої країни Wildberries поставляє товари в Польщу і Білорусь, Словаччину і Казахстан, Вірменію і Киргизію. Також товари доставляють по всій території Російської Федерації.

Довідка: власниця магазину Wildberries — Тетяна Бакальчук. Вона зі статком понад 1 млрд доларів є другою жінкою в списку найбагатших бізнес-леді в РФ за версією журналу Forbes.

Раніше повідомлялося про відкриття стокових магазинів в Україні. Їх стало помітно більше через карантин, введеного в країні на початку березня поточного року.

Також ми писали про різке падіння показників торгівлі між Україною і Росією. З січня по червень 2020 року експорт з РФ в Україну склав 1,819 мільярда доларів (-56,1%), імпорт в Росію з України – 1,726 мільярда (-28,9%).

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу