“Нафтогаз” почав бурити газову свердловину на Стрілковому родовищі

Поділитися:

В “Нафтогазі” заявили про початок буріння нової свердловини на Стрілковому родовищі.

Відомо, що проектний дебіт свердловини – 40 тис.м куб. на добу. Так, видобутий газ призначається для безперебійного забезпечення Генічеська та Генічеського району, які пов’язані з магістральної ГТС.

“Ми вважаємо, що збільшення видобутку на Стрілковому родовищі найбільш перспективний варіант газопостачання для Генічеська і логічний крок для Нафтогазу. Особливо в порівнянні з варіантом будівництва окремого магістрального газопроводу”, – відзначають в компанії.

Команда технічного дивізіону початку буріння свердловини за підтримки компанії Weatherford (США), яка забезпечує роботу з геофізики.

Нагадаємо, що НАК «Нафтогаз України» пропонує газотрейдерним компаніям сформувати необхідний ресурс природного газу для поставок населенню. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Дивізіон «Нафтогаз Комерція» буде реалізувати природний газ для газових трейдерів. «Нафтогаз Комерція» пропонує укласти річний контракт на поставку газу з щомісячним формульним визначенням ціни, яка буде відома до кінця місяця поставки.

Раніше повідомлялося, що в опалювальному сезоні 2020-2021 ціна на газ для споживача може бути знижена на 20-30 відсотків.

У НАК «Нафтогаз України» інформують, що світова ціна на газ традиційно падає в період низького попиту і зростає напередодні опалювального сезону. Незважаючи на ситуацію з коронавірусів, цей рік не став винятком. Однак на даний момент ціна все ще знаходиться на рекордно низькому рівні в порівнянні з попередніми періодами, і сьогодні вже можна говорити про те, що ціна буде знижена в другій половині року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу