На Луганщині ремонтують 340 км. доріг

Поділитися:

У 2020 році уряд доручив державному агентству автомобільних доріг України – компанії “Укравтодор” розпочати плановий ремонт більше шести ділянок вітчизняних доріг на сході територій. Про це повідомляє прес-служба компанії, посилаючись на слова керівника підприємства.

Відзначимо, що більша частина ремонтних проектів стосується доріг на Луганщині. Йдеться про три маршрути через Лисичанськ (траса Сєвєродонецьк-Золоте), а також про траси від Старобільська до Новоайдару і селища Мілове.

Надалі Україна збирається реалізувати ремонт ще трьох маршрутів в Луганській області. На даний момент ця ініціатива все ще не узгоджена і знаходиться на розгляді Світового банку, який виступить в ролі головного інвестора.

За прогнозами глави “Украавтодору”, в разі успішних перемовин, країна збирається відремонтувати понад 343 км доріг на сході територій.

На даний момент компанія також продовжує будівництво ряду проектів. Зокрема, компанія майже закінчила ремонт на трасі Станиця Луганська – Сєвєродонецьк, яка охоплює приблизно 128 км маршруту.

Нагадаємо, що держпрограма «Велике будівництво» створить 150 тисяч робочих місць із середньою зарплатою в 16,5 тисяч гривень. За словами Олександра Кубракова – глави «Укравтодору», будівництво почалося вже на 40% об’єктах, які заплановані на поточний рік. Одне з головних напрямків стосується ремонту доріг на сході.

Також в Україні до 2025 року планують прокласти 2,9 кілометрів бетонних доріг. В Укравтодорі уточнили, міцні траси краще витримують жаркі погоди умови і проходження вантажного транспорту. Тому такі дороги будуть будувати в південному регіоні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу