Кабмін забрав 105 мільйонів гривень у онкохворих

Поділитися:

Проект покращення системи діагностики онкозахворювань Міністерства охорони здоров’я позбувся 105 млн гривень. Так, парламент вирішив передати ці гроші на ремонт доріг Львівської області. Крім цього, кошти, які забрали з проекту МОЗ підуть на ремонт в головному корпусі одного з львівських вишів, а також на розвиток шахти в Кіровоградській області.

Таке розпорядження було опубліковано Кабінетом міністрів України від 21 жовтня.

Відомо, що на львівські дороги з цієї суми передбачено близько 62 млн або 60%. Ще понад 33 мільйонів підуть на реставрацію головного корпусу львівського ВНЗ. Інші 10 мільйонів – на розвиток Новокостянтинівської шахти на Кіровоградщині.

Раніше повідомлялося, що створення інфраструктури для розвитку фондового ринку в країні займе три роки.

Відомо, що глава Уряду підтримав ініціативу про підписання меморандуму з міжнародними партнерами і стейкхолдерами. Так, документ буде включати покрокову імплементацію з розвитку необхідної фінансової інфраструктури для розвитку фондового ринку в Україні.

Нагадаємо, що в Міністерстві охорони здоров’я України заявили, що в Україні система адаптивного карантину реалізована найкраще серед усіх країн Європи. Таку заяву зробив сам глава міністерства для ЗМІ.

У своєму повідомленні чиновник вказав, що поки що в поточній системі карантину не вистачає врегулювання питання щодо штрафів за порушення самоізоляції.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу