Ford Transit буде перевозити коней

Поділитися:

Знаменита серія вантажних фургонів, мікроавтобусів, шасі і бортових автомобілів, що випускаються компанією Ford Motor Company в Європі – “Ford Transit” вийде на ринок в більш досконалій формі. Про це передає прес-служба компанії.

Зокрема, тепер флагман-вантажівка компанії зможе перевозити в своєму вантажному відсіку до трьох коней.

Повідомляється, що компанія вирішила створити спеціальну лінійку виробництва для тих фанатів бренду, які займаються сільськогосподарською діяльністю і розводять тварин.

Також це може стане в нагоді для кінного та спортивного бізнесу, який за останніми тенденціями набирає все більшої популярності серед суспільства.

Всередині машини є бортики і спеціальні гумові мати. Їх товщина 25 мм.

Також компанія пропонує можливість комбінувати оснащення машини в залежності від потреб покупців: машину можна буде доповнити кондиціонером, автономним обігрівачем, фильтровентиляционной установкою, а також спеціальними сидячими місцями.

Як повідомлялося раніше, всесвітні експерти оприлюднили рейтинг кращих марко машин поточного року: перше місце зайняв іменитий бренд Porsche.

Рейтинг складався з урахуванням певних критеріїв відбору. Зокрема, враховувалися результати дорожніх випробувань авто, безпеку і репутація марок, а також відгуки про їхню надійність на споживчому ринку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу