Держрезерв отримає нове керівництво

Поділитися:

Незабаром Державне агентство резерву України очолить новий керівник. Відповідне доручення Кабінет міністрів України вже делегував міністру розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства країни.

Подробиці розпорядження уряду офіційно опубліковані на порталі Кабміну під виглядом постанов №1571-р і №1572-р. Документи знаходяться в публічному доступі з середи, 16 грудня.

У постанові йдеться про призначення нового голови Державного агентства резерву та його першого заступника, яких повинен вибрати міністр за підсумками відповідної співбесіди.

При цьому вказується, що саме питання щодо їх призначення було ініційоване самим міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Поки що ці посади все ще вакантні.

Нагадаємо, що екскерівник Державного резерву України Ярослав Погорілий, підняв питання багатомільйонні розкрадання в відомстві на загальний огляд.

За його словами, сьогодні Державний резерв України знаходиться в настільки важкому стані, що до нового сезону він може не протриматися.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу