Держава знову буде продавати Одеський припортовий завод

Поділитися:

Прем’єр-міністр України повідомив, що уряд запланував продаж великих державних підприємств, що дозволить збільшити надходження до бюджету на більш ніж 12 млрд грн.

“Уряд схвалив проект закону, яким пропонується розблокувати« Велику приватизацію »в 2021 році. А саме – зняти обмеження на продаж низки об’єктів: 5 ТЕЦ, 3 обленерго, підприємства« Більшовик », Одеського припортового заводу, Об’єднаної гірничо-хімічної компанії, «Президент-Готель».” – розповів чиновник.

За словами Прем’єр-міністра України, приватизація стане серйозним ударом по корупції і інтересам тих ділків, які звикли заробляти на державних підприємствах.

“В 2021 році ми хочемо, щоб процес приватизації прискорився. Посли країн G7 так само підтримують Уряд на шляху прозорої і вигідною для держави приватизації.” – написав глава Кабміну.

Нагадаємо, що в 2020 році передача державних підприємств в руки приватних інвесторів принесла нашій країні дохід у державний бюджет в 2 з половиною мільярди гривень. Про це повідомили в ФДМ (Фонд державного майна України).

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України визначився з кандидатурою чергового виконуючого обов’язки директора і одночасно голови правління АТ «Одеський припортовий завод».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу