Будівництво «Північного потоку-2» відтермінували

Поділитися:

Завершення будівництва російського газопроводу “Північний потік – 2” знову відкладається. Про це повідомляє “Handelsblatt”, посилаючись на дані самого підприємства.

Раніше очікувалося, що вже в цю п’ятницю, 15 січня, компанія відновить роботу з укладання газопроводу, однак нещодавно вийшла інформація про те, що будівництво проекту знову затягується.

“У нас є дозвіл з боку Датського енергетичного агентства на початок робіт в п’ятницю. Але це не означає, що ми знову почнемо прокладку труб в п’ятницю“, – йдеться в повідомленні компанії.

На цей час компанія-укладальник перевіряє технічне оснащення. За попередніми даними, ця процедура відтермінує старт будівництва приблизно на декілька днів.

Нагадаємо, що Російська Федерація в особі “Газпрому” раніше говорила про те, що має намір закінчити свій стратегічно-економічний проект «Північний Потік-2» вже до кінця поточного 2020 року.

Тоді підприємство провело телефонну конференцію з «Газпромом», де останній в черговий раз підтвердив свої плани з приводу реалізації та експлуатації газопроводу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу