Біткоїн знову перейшов до зростання

Поділитися:

45-ть тисяч 303 долари – біткоїн повернувся до зростання. Та вперше з середини травня перетнув психологічну позначку, інформує телеканал «Перший Діловий».

За словами директора криптобіржі Бітфінекс Паоло Ардоіно, на ринки повернувся оптимізм. Адже й друга за популярністю валюта – Етеріум – також подорожчала й навіть сягнула тримісячного максимуму. За токен правлять нині 3 тисячі 189-ть доларів. Найбільше, вважає Ардоіно, подорожчанню слід завдячувати оновленню програмного забезпечення блокчейну. За кілька місяців біткоїн здешевів у кілька разів і коштував менше 30-ти тисяч доларів. Але за день активи додали 12% – після заяв Амазон і Твіттер про готовність користуватися блокчейном і криптовалютами.

Нагадаємо, в Україні можуть дозволити використовувати криптовалюту під час розрахункових операцій. Проєкт закону «Про віртуальні активи», який передбачає це, пройшов перше читання у Верховній Раді.

Також писали, що до цього біткоїн рекордно подешевшав на тлі подій в США. Останнім часом електронна валюта торгується на рівні нижче 31,5 тисячі доларів. В останній раз такий спад у вартості біткоіни спостерігався 26 червня.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу