АТБ-маркет не платитиме штраф в 108 млн гривень

Поділитися:

Верховний суд України скасував стягнення майже 108 мільйонів гривень з АТБ-Маркету. Податківці нарахували штраф за несвоєчасну реєстрацію податкових накладних, як повідомляють журналісти “Першого Ділового” телеканалу.

Та Верховний Суд частково задовольнив позов ТОВ «АТБ-маркет» до Офісу великих платників податків ДПС і скасував податкове повідомлення-рішення.

Суд першої інстанції також задовольнив позовну вимогу «АТБ-Маркет». Третій апеляційний адмінсуд у своїй постанові визнав правомірність штрафних санкцій, але зменшив їх до мінімальних згідно з вказаною нормою.

За даними держреєстру, кінцевими бенефіціарами ТОВ «АТБ-маркет» є Геннадій Буткевич, Євгеній Єрмаков, а також Віктор, Ігор та Ірина Карачун.

Нагадаємо, що в Міністерстві внутрішніх справ України пообіцяли ретельно контролювати дотримання всіх карантинних правил з боку мережі українських гіпермаркетів «Епіцентр».

Відзначимо, що раніше Кабінет міністрів України прийняв так званий карантин вихідного дня, який забороняє роботу громадських закладів, ТЦ і ресторанів в період з вечора п’ятниці й до ранку понеділка.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу