Аграрний фонд передали Мінагрополітики

Поділитися:

Цілісний майновий комплекс держустанови «Аграрний фонд» передали  Міністерству аграрної політики та продовольства. Кабінет міністрів ухвалив відповідне рішення.

Згідно з пояснювальною запискою до постанови, Аграрний фонд перебував у сфері Міністерства економіки, тоді як саме до повноважень Мінагрополітики належить і формування, і реалізація держаграрної політики, і держполітика у галузі сільського господарства та питань продовольчої безпеки держави.

За проханням Мінагрополітики у протокольне рішення уряду внесли пропозицію про доручення Мінекономіки здійснити необхідні заходи для передачі бюджетного фінансування «Аграрного фонду» Міністерству агрополітики до того, як дане розпорядження про передачу набуде чинності.

Раніше ми повідомляли, що у держкомпанії «Аграрний фонд» підтвердили, що так і не отримали кошти у сумі 2 мільярди 140 мільйонів гривень, які були розміщені 2014 року на рахунках ПАТ «Брокбізнесбанк», який потім ліквідували.

Також ми писали, що за словами експертів, Аграрний фонд у 2013-му став транзитним фондом для поставки ресурсу в фінансові оборудки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу