У липні в Україні зафіксовано підвищену активність роздрібної торгівлі

Поділитися:

У роздрібній торгівлі — позитивна динаміка. За оцінками аналітиків оборот в липні помітно зріс — в порівнянні з показниками за червень він став більше на 12,15. Якщо дивитися на липневі показники в річному обсязі обороту, то він збільшився на 8,5%.

У Держстаті все порахували та показали результати в порівнянні з 2019 роком: так, за період з січня по липень 2020 оборот роздрібної торгівлі зріс на 4,2%.

Лідирує за показниками Запорізька область — там найбільш активні покупці. Показники роздрібного обороту стали вище на 11,4% в річному вимірі. А ось аактнтилідером стала Закарпатська область — там в роздрібній торгівлі затишшя, показники зменшилися в річному вимірі майже на 10%.

Раніше повідомлялося про те, що саме роздрібна торгівля найбільше постраждала в період жорсткого карантину. Українці перейшли на покупки в форматі онлайн, щоб менше бувати в людних місцях.

Також ми писали про те, що держава буде пильніше стежити за фінансами громадян. Фінмоніторинг буде змінений, особливо це торкнеться певних категорій людей — Politically Exposed Persons.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу