Під Києвом почали будувати інноваційний склад: керувати можна буде зі смартфона

Поділитися:

Українська девелоперська компанія Alterra Group почала будівництво інноваційного технологічного складського комплексу JOULe у селі Святопетрівське під Києвом.

Про це розповів засновник Alterra Development Дмитро Ковальчук.

За його словами, у Києві та інших українських великих економічних центрах вже тривалий час є дефіцит складської нерухомості. Крім того, за останні кілька років попит на неї значно зріс. Карантинні обмеження стимулювали розвиток онлайн-торгівлі, яка потребує великих площ зі зручним розташуванням для зберігання товарів. Як результат – рівень вакантності в сегменті становить лише 2%.

Саме тому бізнесу сьогодні критично важливо отримувати максимально комфортні умови для розвитку та масштабування з мінімальними ризиками. Команда  Alterra Group активно розвиває напрям девелопменту складської нерухомості в Україні, тому не лише добре розуміє запит бізнесу, але й компетентно та оперативно реалізує проекти, які допомагають підприємцям зосереджуватись на масштабуванні власної справи, а не постійному пошуку чи будівництві приміщень.

«Ми дуже буквально сформулювали для себе задачу задовольнити потреби клієнтів, – каже засновник Alterra Development, – тому обрали модель Build-to-Suit, тобто враховуємо прямі побажання замовника під час проектування та будівництва. Ми переконані, що така орієнтація неодмінно має бути, оскільки наша концепція – не просто склад, а створення простору для розвитку бізнесу. Простір, де органічно поєднуються енергії людей, ідей та бізнесу. У цьому полягає наша філософія у проекті JOULe. Але всі наші проекти архітектурно вишукані, мають зручне розташування та якісну інфраструктуру».

Комплекс розташований у селі Святопетрівське під Києвом, за 6 км від Кільцевої дороги. На його території передбачено 8300 м² складських та 1077 м² офісних приміщень. Дах обладнають сонячними панелями, комплекс працюватиме автоматизовано, а управляти своїми площами клієнти зможуть за допомогою мобільного додатку.

JOULe матиме і власну інфраструктуру: велику парковку, окрему зону розвантаження, місце для відпочинку водіїв, закриту територію з внутрішньою та зовнішньою охороною, системою сигналізації та відеонагляду. Поблизу – зупинка громадського транспорту.

Керуюча компанія – Alterra Group, яка має багаторічний досвід у сфері управління нерухомістю. Ввести в експлуатацію комплекс планують уже в 3 кварталі 2022 року.

Детальніше ознайомитися з проєктом можна за посиланням: https://joule.rocks/#joule

***

ТОВ «АЛЬТЕРРА ГРУП» / AlterraGroup – українська компанія, що спеціалізується на девелопменті та управлінні комерційною нерухомістю «під ключ». За 6 років діяльності в портфелі компанії налічується 36 об’єктів загальною площею 137 500 м². Серед них – склади, торгові та торгово-розважальні центри, комерційні зони у житлових комплексах, торговельні майданчики та окремі приміщення.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу