Нам знову весело!

Поділитися:

Проект «ВеСело » сайту depo.ua триває: час вирушати на південь

Після перших чотирьох етапів екіпаж проекту «ВеСело» отримав масу коментарів і пропозицій від читачів зі своїми варіантами найвеселіших, оптимістичних і життєрадісних сіл України. Їх було стільки, що вибір перед командою «ВеСело» був непростий – вже осінь наближається, сезон підходить до кінця. Так що до вибору на цей раз ми підійшли нетривіально.

В Україні існує мінімум п’ять сіл з назвою «Веселе». А може бути таке, що колись тут жилося просто пречудово, а сьогодні – це сумна провінція з неадекватним назвою? Або якщо тут історично живуть веселі і життєрадісні люди, що навіть село в честь такої обставини назвали відповідно.

До речі, про століття – селу Веселе в Херсонській області днями виповнилося рівно сто років. Чим не привід для візиту? Вирішено! 30 вересня наша команда вирушить в дорогу, і вже традиційно всі її переміщення будуть супроводжуватися щоденниками в реальному часі в наших соцмережах Facebook  та Instagram.

За підсумками поїздки на нашому каналі в YouTube ми розмістимо звітний відеосюжет, а на сайті буде розміщена велика стаття з інтерв’ю і фотогалереями. Нагадаємо, що всі села, які проект «ВеСело» відвідає в цьому сезоні, за його підсумками отримають можливість отримати приз як найяскравіше село 2020 року.

Так що стежте за проектом, залишайте свої коментарі в соцмережах, і навіть можете робити ставки – чи виявиться село Веселе Херсонської області відповідним своїй назві?

Прес-служба ВД «Картель»

Тел. 050-337-30-33

[email protected]

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу