Шмигаль звернувся до ВР з приводу звільнення міністра Степанова

Поділитися:

У прес-службі Верховної Ради повідомили, що прем’єр-міністр Денис Шмигаль звернувся до Верховної Ради України з поданням про відставку міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

Відомо, що раніше в парламенті з’явилися заяви про відставку від міністра інфраструктури Владислава Криклія і міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігоря Петрашка.

Слід зазначити, що згідно з чинним законодавством, Верховна Рада призначає і звільняє міністрів за поданням прем’єр-міністра. При цьому в самій Раді кажуть, що замість Степанова може бути призначений міністром охорони здоров’я головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Нагадаємо, що керівник фракції «Слуги народу» Давид Арахамія назвав причини ймовірної відставки глави Мінздрама Максима Степанова. Також він заявив, що його наступником стане головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Раніше повідомлялося, що слідом за двома міністрами – міністром інфраструктури Владиславом Кріклієм і міністром розвитку економіки Ігорем Петрашком – і відставку хоче піти і міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу