Кабмін не вводитиме загальноукраїнський локдаун

Поділитися:

Кабінет міністрів поки що не розглядає введення жорстких обмежень (локдауну) по всій країні через поширення пандемії коронавірусу. Про це міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов заявив в ефірі одного з телеканалів

“Зараз не обговорюється питання введення всеукраїнських обмежень. Ми заохочуємо місцеві громади самостійно приймати рішення в межах своєї компетенції, особливо на тих територіях і областях, де вже введено червоний рівень епідемічної небезпеки, зокрема, як в Києві місцева рада ухвалила рішення”, – сказав Немчинов, відповідаючи на питання, розглядають в уряді введення локдауну по всій країні.

Він нагадав, що зараз в Україні діє адаптивний режим карантину.

Слід зазначити, що в уряді також не обговорюється питання введення в Україні комендантської години як частини заходів з протидії поширенню пандемії.

Нагадаємо, що в Європі перед Великодніми святами деякі країни підсилять карантин, щоб запобігти поширенню коронавірусу. Йдеться про Італію, Німеччини, Франції, Бельгії.

Раніше повідомлялося, що економічна стратегія Донбасу, яку розробили в усіх деталях в кінці минулого 2020 року, буде спрямована для затвердження Кабміном ще до кінця першого півріччя 2021 року. Таку інформацію повідомили в прес-службі віце-прем’єр-міністра Олексія Рєзнікова.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу