Регулятор перевірить провайдер “Зеонбуд”

Поділитися:

На провайдера багатоканальних мереж МХ-1, МХ-2, МХ-3 і МХ-5 ТОВ «Зеонбуд» чекають позапланові перевірки щодо виконання ліцензійних умов. Це випливає з рішень Нацради з питань телерадіомовлення.

Зазначається, що регулятор отримав низку звернень із таким проханням. У них, головно, йшлося про встановлення обладнання для попереджень про надзвичайні ситуації та виконання обов’язку зі зміни модуляції сигналу, а також спорудження додаткових станцій передачі для МХ-1.

Очікується, що до перевірок долучать Службу безпеки, ДСНС, Держспецзв’язку та експертів Апарату Ради нацбезпеки та оборони.

Нацрада зазначає, що, зокрема, під час моніторингу 20 січня в ефірі низки загальнонаціональних телеканалів виявила текстове повідомлення від Держслужби з надзвичайних ситуацій щодо необхідності дотримання адаптивного карантину на тлі послаблення карантинних заходів, проте ефірі регіональних і місцевих телеканалів «Зеонбуду» такого повідомлення не виявили. Регулятор не знає, чи має «Зеонбуд» можливість сповіщати населення про НП.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив про обов’язок телеканалів рекламувати Україну.

Також раніше ми писали, що 11 березня в Україні відбулася презентація Центру протидії дезінформації, який стане міжнародним хабом протидії контрінформації та пропаганди у світі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу