Випробування ракети “Starship” завершилися вибухом

Поділитися:

Американська компанія з виробництва космічної техніки “SpaceX” провела випробування за участю прототипу ракети “Starship”. Тестовий політ вдався, однак під кінець випробувань двигун ракети вибухнув.

За даними західних ЗМІ, прототип ракети після випробувального суборбітального польоту та успішної посадки, вибухнув вже на землі.

Відзначимо, що в рамках випробувань ракета піднялася на 10 кілометрів у висоту та успішно виконала всі маневри, задумані компанією “SpaceX”.

Попри сумний підсумок з вибухом прототипу, фахівці компанії результатами випробувань задоволені.

Важливо сказати, що запуск ракети був здійснений з полігону компанії в Бока-Чіка, що знаходиться на південному сході штату Техас. Сама ракета знаходиться в розробці для участі в експедиціях на Марс і Місяць.

Нагадаємо, що раніше американський мільярдер і за сумісництвом найбагатша людина світу Ілон Маск заявив про свої подальші плани, які полягають в колонізації Марса.

Підприємець сказав, що на цей час готовий вкласти більшу частину свого капіталу в цю ідею. Для цього Маск не тільки залучить всі свої грошові активи, але і продасть частину особистого майна.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу