Польща скасувала карантин для приїжджих, але з умовою

Поділитися:

У Республіці Польща скасована десятиденна обов’язкова ізоляція для всіх, хто приїхав до цієї країни. Однак польський уряд висунув тим, хто перетнув кордон держави, певну умову. Про це інформують в уряді Польщі.

Кожен новий відвідувач Польщі зобов’язаний при в’їзді на територію країни представити тест, який покаже, що на коронавірус він не хворий. Тест повинен бути зроблений не пізніше 48 годин до моменту прибуття до Польщы. У польському уряді відзначили, що тест може бути будь-яким, а не тільки на основі полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР). Скасування карантину діє з 23 січня.

Щоправда, у Польщі уточнюють, що скасування ізоляції в 10 днів сталося заради польських спортсменів, які повертаються додому з-за кордону. Адже їм потрібно відразу приступати до тренувань до майбутніх змагань, а не сидіти вдома 10 днів. Крім того, уряд повідомив, що в першу чергу вакцинують від коронавірусу вчителів, лікарів, інвалідів, громадян з хронічними хворобами, жителів хоспісів і поляків в старшій віковій категорії.

Нагадаємо, наприкінці грудня минулого року Польща ввела нові обмеження для приїжджих.

Також раніше ми писали про те, що Польща переманює українських лікарів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу