Кабмін спростив процедуру тестів на коронавірус для жителів окупованих територій

Поділитися:

Кабінет міністрів України прийняв постанову, згідно з яким в’їжджають з Криму і окупованих районів Донбасу дозволено проходити експрес-тестування на антиген до коронавірусу. Однак при перетині державного кордону України необхідно пройти ПЛР-тестування або попрямувати на самоізоляцію.

“Донецької і Луганської обласних державних адміністрацій разом з державним підприємством” Реінтеграція і відновлення “… забезпечити облаштування пунктів тестування на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2 на контрольних пунктах в’їзду на тимчасово окуповані території в Донецькій і Луганській областях і виїзду з них”, – йдеться в постанові Кабміну.

Відомо, що подібні пункти тестування планують організувати в Херсонській області, спільно з державним підприємством “Реінтеграція і відновлення” і АТ “Укрзалізниця” на контрольних пунктах в’їзду на тимчасово окуповану територію Криму.

Нагадаємо, що в нашу країну під виглядом відомої вакцини від COVID-19 потрапили сильнодіючі або навіть отруйні лікарські засоби. За фактом злочину розслідування розпочала Служба безпеки України. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві охорони здоров’я України прокоментували попередні терміни початку вакцинації від штаму COVID-19. Про це повідомляє міністр профільного відомства в рамках свого позачергового брифінгу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу