Мінінфраструктури хоче передати всі порти приватникам

Поділитися:

Міністерство інфраструктури України повідомило, що в приватну власність переведуть не тільки самі порти, але і прилеглу транспортну інфраструктуру.

Відомо, що в даний час до передачі в концесію готують ряд терміналів порту “Чорноморськ”, пасажирський комплекс Одеського порту, а також залізнично-поромний комплекс. Про це повідомив глава відомства.

Пізніше, Мінінфраструктури розраховує передати в концесію торгові морські порти в Ізмаїлі і Бердянську. А третім етапом стане приватизація портів, які розташовані в Скадовську, Усть-Дунайському та Білгороді-Дністровському.

Нагадаємо, що в Міністерстві інфраструктури розповіли, як буде працювати транспорт в період локдауна, який буде діяти з 8 по 24 січня.

Так, глава відомства заявив, що зупинку транспорту під час вимушеного карантину робити не будуть. Крім того, не будуть скасовані і авіарейси ні за межі країни, ні всередині її.

Раніше повідомлялося, що перший з трьох кредитів – 200 млн євро – повинен піти на модернізацію громадського електротранспорту та прокладку нових трамвайних і тролейбусних ліній.

Відомо, що вже навіть визначено перелік міст, які охопить ця програма. У список увійдуть 11 обласних центрів та 4 населених пункти районного значення.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу