На 8 тисяч гривень претендує 2 млн українців

Поділитися:

До 9 грудня має вступити в силу новий закон президента України Володимира Зеленського про захист підприємців в період посилення карантину. За попередніми розрахунками, згідно із законопроектом, на отримання 8 тисяч гривень фінансової допомоги розраховують близько 2 млн українців.

Тепер владі слід грамотно організувати процес, щоб встигнути реалізувати ініціативу в термін.

“Дуже стислі терміни для того, щоб цей законопроект був уже підписаний і вступив в силу до 9 грудня, тому що є десь два мільйони людей, найманих працівників, за підрахунками уряду, які можуть отримати цю компенсацію до 8 тисяч гривень на людину” , – кажуть в уряді.

Нагадаємо, що в Кабінеті міністрів України розраховують на бюджетні надходження від легалізації грального бізнесу на полях держави на рівні 7 млрд гривні. Про це свідчить відповідний проект державного бюджету України.

Відзначимо, що в документі прописані надходження до спеціального фонду державного бюджету на рівні 7,443 млрд гривень.

Раніше повідомлялося, що обіцяна владою підтримка не компенсує бізнесу навіть частина отриманих збитків. Експерти заявляють, що сума виплат буде менше обіцяної, прогнозують фахівці. Бо, кажуть, 8 тисяч гривень – не конкретна цифра, яку зможуть отримати ті, хто втратив роботу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу