Ізраїль захлиснули протести

Поділитися:

У суботу, 17 жовтня, в Ізраїлі тисячі громадян вийшли на вулиці, щоб висловити своє невдоволення з приводу дій прем’єр-міністра країни Біньяміна Нетаньяху. Його звинувачують в корупційних рішеннях. Акції ненадовго припинилися — це було пов’язано з карантинними коронавірусними обмеженнями, але зараз поновилися.

Зокрема, в Єрусалимі натовп прийшов до офісу прем’єра, а в Тель-Авіві було вирішено провести марш протесту — люди пройшли по вулицях міста. У Хайфі поліція затримала трьох людей, які опинилися по іншу сторону барикад і напали на учасників протесту —мирних жителів.

Всі протести в Ізраїлі — продовження процесу, який почався в суді в травні поточного року, Нетаньяху звинувачують в корупції, проте сам прем’єр-міністр Ізраїлю заперечує свою провину. Також мітинги проводять і ті, хто незадоволений заходами та політикою щодо протистояння поширення коронавірусу в країні.

Тим часом сам Біньямін Нетаньяху знов і знов закликає ізраїльтян дотримуватися всіх заборон та обмежень, оскільки вони реально працюють.

Раніше повідомлялося про те, що українців будуть штрафувати за маски, надіті не за правилами. Карантинні обмеження на увазі масковий режим в суспільних місцях, причому маска повинна закривати рот і ніс.

Також ми писали про вимоги ізраїльтян про розпуск уряду, це було в кінці літа.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу